AANSLUITINGEN

DS Plastics biedt een uitgebreid gamma aan met aansluitingen, geschikt voor de doorvoer van de verschillende nutsvoorzieningen: aardgas, telefoon, kabelnet (tv, internet ...), elektriciteit en water.

Aansluitbocht / meervoudige doorvoerbocht

Plaats uitsluitend een door de distributienetbeheerder aanvaarde aansluitbocht zoals de DS aansluitbocht!

De aansluitbocht / meervoudige doorvoerbocht bestaat uit vijf met elkaar verbonden bochten uit kunststof. Door zijn uiterst lichte gewicht is deze bocht gemakkelijk te hanteren op de bouwwerf. Op elk van de vijf bochten staat duidelijk vermeld welke nutsleiding de vakman via de respectievelijke bocht binnenbrengt. De bochten voor elektriciteit en aardgas hebben een diameter van respectievelijk 75 en 110 mm. Bij de levering zijn de openingen van de aansluitbocht zorgvuldig afgedicht met gemakkelijk te verwijderen stoppen. Na het verwijderen van die stoppen kan de aannemer de wachtbuizen gemakkelijk in de aansluitbocht steken.

Straalbocht / doorvoerbocht / pidpa bocht

Straalbochten vinden vooral hun toepassing in de funderingsen bekistingssector. Ze verzorgen een gemakkelijke oplossing als doorvoerelement voor allerhande leidingen die dienen getrokken te worden (water, electriciteit,...). Eén zijde is voorzien van een ringmof, wat de aansluiting vergemakkelijkt

Energiekit / bekistingsstuk / meervoudige muurdoorvoer

De DS ENERGIEKIT, bekistingsstuk of meervoudige muurdoorvoer wordt gebruikt als inbouwelement in de fundering. De meervoudige muurdoorvoer doet dienst als doorvoerelement van de nutsvoorzieningen en vindt zijn toepassing vooral in de kelderbouw. Het is samengesteld uit vijf doorgangen voor electriciteit, aardgas, kabel, water en telefoon.