Dubbelwandige mazouttank bovengronds

Dubbelwandige mazouttank bovengronds (18)

Deze tanks garanderen een lange levensduur en een veilige opslag

Dubbelwandige mazouttanks voor bovengrondse opstelling. Deze tanks garanderen een lange levensduur en een veilige opslag.

 

  • Confort XT: Door zijn UV-bestendigheid en duurzaamheid zijn deze tanks ideaal om buiten te plaatsen. Door een beperkt gewicht zijn zij eenvoudig te plaatsen met montage banden om vast te hechten aan het betonnen grondvlak. Deze mazouttanks kunnen gekoppeld worden om een groter volume te bekomen. Ze zijn standaard voorizen van een pneumatische inhoudsmeter en een overloopbeveiliging.
  • Mazouttanks BT: Ideaal voor opslag van huisbrandolie. Wanneer er een risico van verontreiniging bestaat of als de wetgeving dit vereist, vertegenwoordigen deze bovengrondse veiligheidstanks de optimale oplossing voor opslag van stookolie, diesel, verschillende oliën en tal van chemische en bijtende producten
  • Fuelmaster: Ideaal voor de opslag en distributie van dieselbrandstof. Deze dubbelwandige tank is standaard voorzien van een pompkast met teller, automatisch pistool met flexibele darm, indicator vloeistofniveau met ingebouwde display en detectie van vloeistof tussen de twee wanden. De FuelMaster kan alleen gebruikt worden voor diesel, niet voor benzine of andere vloeistoffen.
  • Truckmaster: De TruckMaster is een handige en gebruiksvriendelijke mobiele werftank / dieseltank met een geïntegreerde brandstofpomp. Een ideale oplossing om zwaar materieel, zoals tractoren, graaf- en oogstmachines ter plaatse bij te tanken. Deze is UN goedgekeurd en voldoet aan alle vereisten van de Europese overeenkomst betreffende het Internationaal Vervoer van Gevaarlijke Goederen over de Weg (ADR). De truckmaster kan enkel gebruikt worden voor diesel, niet voor benzine of andere vloeistoffen.

Bekijk ons aanbod

Mazouttank voor binnen

Mazouttank voor binnen (23)

Ruimtebesparende brandstofopslag voor opstelling binnenshuis

Om verschillende volumes te creëren naargelang uw behoefte, kunnen al onze mazouttanks voor binnenopslag gekoppeld worden.

Dubbelwandige mazouttanks:

  • DWT: De DWT tanks bestaan uit een volledig kunststoffen binnentank met daarrond een metalen buitenmantel. Deze metalen buitenmantel is volledig gegalvaniseerd met een hoog-waardige polymeerverzegeling. Deze combinatie zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil en vingerafdrukken. De DWT tanks hebben een vuurbestendigheid van 90 min, welke vele hoger is dan de klassieke kunststof tanks.
  • KWT: De dubbelwandige KWT tank is volledig vervaardigd uit kunststof met een polyethyleen binnentank en een polyethyleen buitenwand.

Enkelwandige mazouttanks

  • Variolentz & Eurolentz: Stookolietanks in polyethyleen voor bovengrondse opslag van stookolie en diesel. Met behulp van onze grondeenheid (aanzuigset met anti-overloop systeem) kunnen deze tanks op uw chauffage aangesloten worden. De tanks zijn gemakkelijk te hanteren en te plaatsen, ze zijn licht en compact.

Bekijk ons aanbod

Dubbelwandige mazouttank ondergronds

Dubbelwandige mazouttank ondergronds (7)

Dubbelwandige ondergrondse mazouttanks conform VLAREM

Dubbelwandige HDPE-tanks met VLAREM-certificaat.

HDPE (high density polyethyleen) brandstoftank, nieuwe grondstof, niet gerecycled voor opslag van stookolie en diesel.

Originele dubbele wanden
Glad van binnen en van buiten
Snelle installatie dankzij laag gewicht
Zeer solide basismateriaal
Volledig recyclebaar
Uitstekend bestand tegen koolwaterstoffen, agressieve stoffen, zuren en basen
geen risico op corrosie, geen onderhoud, geen roest

Bekijk ons aanbod

Go Up