PREFAB RIOLERING & MAATWERK CONSTRUCTIES

MAATWERK LASCONSTRUCTIES IN POLYETHYLEEN

We bieden uitgebreide mogelijkheden voor kunststof laswerk aan. Door jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen werk van hoge kwaliteit leveren. Onze laswerken zijn hoofdzakelijk in polyetheen (PE).

Dankzij de chemische resistentie en de uitstekende sterkte eigenschappen van PE is dit materiaal zeer bruikbaar voor verschillende sectoren:

  • BOUWSECTOR (pe controleputten, prefab hulpstukken afvoer op maat, hdpe trekputten, prfab muurdoorvoeren, kunststof tanks op maat)
  • CHEMIE (CHEMICALIËNTANK, lekbakken)
  • TUINBOUW (bloembakken, vijverbakken)
  • LANDBOUW
  • INSTALLATIESECTOR
  • VOEDINGSINDUSTRIE

 

DS Plastics biedt een uitgebreid gamma aan kunststofputten voor inspectie en onderhoud van uw riolering, volgens de BENOR norm

Ondanks alle maatregelen zal er in een riolering steeds bezinking aanwezig zijn waardoor het steeds zal moeten gereinigd worden. Hierdoor zijn DS inspectieputten een onmisbaar deel van het rioleringsstelsel. Bovendien kunnen deze putten ook dienen als reukafsnijders voor hinderlijke rioolgeuren (sifonputten) of het tegenhouden van vaste bestanddelen (bezinkput).

PVC STANDAARD INSPECTIEPUTTEN

De PVC toezichtputten zijn ideaal voor een snelle en gebruiksvriendelijke aansluiting. Ze zijn gemakkelijk te transporteren. De putten zijn waterdicht net als de verbindingen, aansluitingen, sifons,… Ze voldoen aan het BENOR keurmerk wat je op elke put terugvindt via de sticker. Elke put bevat tevens zijn productiedatum als traceringsmechanisme. De geprefabriceerde PVC-toezichtsputten worden geproduceerd uit rioleringsbuizen die zelf een BENOR keurmerk hebben. Deze unieke toezichtsput wordt standaard voorzien in de volgende diameters; ø250, ø315 & ø400 mm. Grotere diameters zijn beschikbaar op maat. De putten worden voorzien van een profielbodem of een vlakke bodem.

De toezichtsputten van DS Plastics zijn standaard vanuit de productie voorzien van een rubber dichting voor het eenvoudig, waterdicht ophogen van de put. Een meerwaarde voor de plaatser.

PVC OPHOOGSTUKKEN

Met behulp van een opzetstuk kan het putlichaam tot de gewenste hoogte verlengd worden. Het ophoogstuk is eenvoudig te plaatsen op de toezichtput d.m.v. de rubber dichting die op de toezichtsput of het ophoogstuk is ingebouwd. Deze rubber dichting zorgt voor een gemakkelijke, waterdichte aansluiting tussen inspectieput en ophoging. Dankzij deze technologie is er geen verlijming meer nodig wat een gegarandeerde meerwaarde is op de werf, zowel naar zekerheid van waterdichtheid als naar tijdswinst.

PVC PREFAB MAATWERK

Naast een grote reeks van standaardmodellen, biedt DS Plastics u ook de mogelijkheid tot maatwerk. Wenst U een andere hoogte, andere diameters (ø250, ø315, ø400, ø500 & ø630 mm), andere posities van aansluitingen, met of zonder ophoogkraag, met sifon, met terugslagklep zowat alles is mogelijk met de DS Plastics toezichtputten.