Pvc toezichtputten BENOR

Pvc toezichtputten BENOR (49)

Standaard PVC putten waaronder nazichtputten, sifonputten en vetvangers

De toezichtsputten van DS Plastics zijn standaard vanuit de productie voorzien van een rubber dichting voor het eenvoudig, waterdicht ophogen van de put. Een meerwaarde voor de plaatser.

De PVC toezichtputten zijn ideaal voor een snelle en gebruiksvriendelijke aansluiting. De putten zijn waterdicht net als de verbindingen, aansluitingen, sifons,... Ze voldoen aan het Benor keurmerk.

Bekijk ons aanbod

Maatwerk lasconstructies in polyetheen

Maatwerk lasconstructies in polyetheen (4)

Kunststof maatwerk

We bieden uitgebreide mogelijkheden voor kunststof laswerk aan. Door jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen werk van hoge kwaliteit leveren. Onze laswerken zijn hoofdzakelijk in polyetheen (PE). Dankzij de chemische resistentie en de uitstekende sterkte eigenschappen van PE is dit materiaal zeer bruikbaar voor verschillende sectoren: BOUWSECTOR (pe controleputten, prefab hulpstukken afvoer op maat, hdpe trekputten, prfab muurdoorvoeren, kunststof tanks op maat), CHEMIE (CHEMICALIËNTANK, lekbakken), TUINBOUW (bloembakken, vijverbakken), LANDBOUW, INSTALLATIESECTOR, VOEDINGSINDUSTRIE.

Bekijk ons aanbod

Pvc terugslagkleppen

Pvc terugslagkleppen (3)

Terugstroombeveiliging

Een pvc terugslagklep zorgt dat de vloeistof slechts in één richting door de leiding kan stromen. De klep opent zich vanzelf als er vloeistof onder druk vanuit de juiste richting door wil stromen en sluit automatisch wanneer deze vloeistofstroom en druk stopt.

Bekijk ons aanbod

Ophoging tanks

Ophoging tanks (11)

Hierdoor kunt u de ondergrondse tank op een grotere inbouwdiepte installeren en behoudt u op grondniveau een eenvoudige toegang.

Hierdoor kunt u de ondergrondse tank op een grotere inbouwdiepte installeren en behoudt u op grondniveau een eenvoudige toegang.

Bekijk ons aanbod

Go Up