Dubbelwandige mazouttanks confort XT

Dubbelwandige mazouttanks confort XT (5)

UV-bestendige mazouttanks beschikbaar in 1000L - 1500L - 2000L, ideaal om buiten te plaatsen

Door zijn UV-bestendigheid en duurzaamheid zijn deze tanks ideaal om buiten te plaatsen. Door een beperkt gewicht zijn zij eenvoudig te plaatsen met montage banden om vast te hechten aan het betonnen grondvlak. Deze mazouttanks kunnen gekoppeld worden om een groter volume te bekomen. Ze zijn standaard voorzien van een pneumatische inhoudsmeter en een overloopbeveiliging.

Bekijk ons aanbod

Dubbelwandige mazouttanks BT

Dubbelwandige mazouttanks BT (3)

Bovengrondse veiligheidstanks van 1300L - 2500L - 5000L voor opslag van stookolie, diesel, oliën en tal van chemische producten

De BT1300, BT2500 en BT5000 kunststof olietanks zijn dubbelwandige olietanks voor bovengrondse plaatsing - dankzij een specifieke constructie (de tank in de tank) kan dit product zowel binnen als buiten een gebouw worden geïnstalleerd met behoud van maximale milieubescherming bescherming. De optimale oplossing voor de opslag van stookolie, diesel, oliën en vele chemicaliën of bijtende stoffen.

 

Bekijk ons aanbod

Dubbelwandige mazouttanks fuelmaster

Dubbelwandige mazouttanks fuelmaster (2)

Ideale tank voor opslag en distributie van dieselbrandstof, beschikbaar in 2500L en 5000L

Ideaal voor de opslag en distributie van dieselbrandstof. Deze dubbelwandige tank is standaard voorzien van een pompkast met teller, automatisch pistool met flexibele darm, indicator vloeistofniveau met ingebouwde display en detectie van vloeistof tussen de twee wanden. De FuelMaster kan alleen gebruikt worden voor diesel, niet voor benzine of andere vloeistoffen.

Bekijk ons aanbod

mobiele opslag- en distributietanks voor diesel

mobiele opslag- en distributietanks voor diesel (8)

Handige en gebruiksvriendelijke mobiele werftank met geïntegreerde brandstofpomp, beschikbaar in 200L - 430L - 900L

De TruckMaster is een handige en gebruiksvriendelijke mobiele werftank / dieseltank met een geïntegreerde brandstofpomp. Een ideale oplossing om zwaar materieel, zoals tractoren, graaf- en oogstmachines ter plaatse bij te tanken. Deze is UN goedgekeurd en voldoet aan alle vereisten van de Europese overeenkomst betreffende het Internationaal Vervoer van Gevaarlijke Goederen over de Weg (ADR). De truckmaster kan enkel gebruikt worden voor diesel, niet voor benzine of andere vloeistoffen.

Bekijk ons aanbod

Go Up