Voorfilters regenwater

Voorfilters regenwater (9)

De cycloonfilter wordt meestal onder de grond in de horizontale regenwaterpijp, die van het dak komt, geïnstalleerd.

De cycloonfilters wordt meestal onder de grond in de horizontale regenwater pijp, die van het dak komt, geïnstalleerd. Het van het dak komende water loopt aan de zijkant van de filter binnen en wordt vervolgens over de verticaal staande cilindrische filter geleid. Door de middelpunt vliegende kracht wordt het regenwater door de verticale filter gezogen en via de achterliggende uitgang naar de opslagtank gevoerd. De bladeren, mos en ander vuil worden er betrouwbaar uitgefilterd en worden weggespoeld met het restwater naar de afloop.

Bekijk ons aanbod

Inline filters regenwaterput

Inline filters regenwaterput (7)

De inline filter wordt in het mangat of in de ophoogschacht van de regenwaterput ingewerkt

De inline filter wordt in het mangat of in de ophoogschacht van de regenwaterput ingewerkt. Deze wordt tussen de aan- en de afvoer geplaatst. Het gefilterde regenwater stroomt verticaal in de regenwaterput, het vuil dat in de filter achterblijft, spoelt weg. De inline filters zijn ontwikkeld voor toepassingen met weinig ruimte en waar er slechts een klein hoogteverschil is tussen in- en uitgangen.

Bekijk ons aanbod

Valbuisfilters in regenpijp

Valbuisfilters in regenpijp (4)

De valbuisfilters worden ingebouwd in de regenwater valbuis

De valbuisfilters worden ingebouwd in de regenwater valbuis. Het plaatsen van een valbuisfilter is het meest ideaal bij hellende daken van dakpannen of leien.

Bekijk ons aanbod

Go Up